:!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Here you can submit bugreports
Post Reply
veks
Posts: 27
Joined: Fri Oct 25, 2019 6:51 am

:!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by veks » Fri Jan 10, 2020 10:11 am

:!: After FFAStrans.exe crashed it won't get new files to the workflow, even when I try to manually submit them!
Any way to get it up and running?
I've tried:
1. restarting service
2. restarting server
3. deleting workflow and importing them again
4. creating a new workflow

None works.

Thanks!

veks
Posts: 27
Joined: Fri Oct 25, 2019 6:51 am

Re: :!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by veks » Fri Jan 10, 2020 12:44 pm

@admin
@emcodem
guys, sorry for bumping, but I need an solution fast.
Should I reinstall, or is there a better way?

Thanks a lot!

veks
Posts: 27
Joined: Fri Oct 25, 2019 6:51 am

Re: :!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by veks » Fri Jan 10, 2020 1:01 pm

Copying latest update files (0.9.4.1) (folder, EXEs) over the FFAStrans folder worked out!

veks
Posts: 27
Joined: Fri Oct 25, 2019 6:51 am

Re: :!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by veks » Fri Jan 10, 2020 1:36 pm

Sorry, it didn't worked out.
What to do?

EDIT: I can see it in Web GUI that it's queued, but FFAStrans doesn't get it.

veks
Posts: 27
Joined: Fri Oct 25, 2019 6:51 am

Re: :!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by veks » Fri Jan 10, 2020 2:43 pm

Even when I reinstalled service, put freshly downloaded FFAStrans, removed the old one etc.
Imported old workflows and it still won't work...

Any ideas?

admin
Site Admin
Posts: 1313
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: :!: 0.9.4.0 FFAStrans crashed, not importing new files :!:

Post by admin » Fri Jan 10, 2020 4:17 pm

Hi veks,

Sorry you're having trouble. Is the exe_manager running?

-steinar

Post Reply