Conditional Node with Binary Outputs

Use this forum to request features. Maybe you'll get lucky!
Post Reply
philthewiz
Posts: 12
Joined: Thu Mar 14, 2019 9:25 pm

Conditional Node with Binary Outputs

Post by philthewiz » Wed Feb 12, 2020 8:43 pm

Hi!

Thank you again for your great work!

Simple request and a bit late for the next release. I would find useful to have a true/false outcome in the conditional node.
It would prevent to create 2 nodes instead of one for easy proofing. Such as, Interlaced/Progressive.

I know there are scenarios that are not binary but it would still be useful.

Thank you! :)

momocampo
Posts: 427
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Conditional Node with Binary Outputs

Post by momocampo » Wed Feb 12, 2020 9:09 pm

Hello Philthewiz,

Maybe I don't understand your request but you HAVE true/false in the conditional node.
You just have to enter a variable inside the conditional node and if the condition is ok the workflow will continue to next node with green square as input (execute on success) OR if the condition is NO ok, then connect another node with red square as input for next node (execute on error).
And voilà, no need to create 2 nodes :)
You can look here :viewtopic.php?f=5&t=849
Scroll down until " Example Workflow: Error handling".

cheers.

Benjamin

Ghtais
Posts: 78
Joined: Thu Jan 19, 2017 11:06 am

Re: Conditional Node with Binary Outputs

Post by Ghtais » Thu Feb 13, 2020 1:29 pm

Hello all

Hooo, thank you for this post guys !! I'am discovering this amazing function witch is very useful.
I designed a lot of workflow without knowing that, increasing number of useless conditional nodes.
It will help a lot !!

Cheers

momocampo
Posts: 427
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Conditional Node with Binary Outputs

Post by momocampo » Thu Feb 13, 2020 2:06 pm

Hello Ghtais,

This is quite unbelievable that you don't know this function, by the way, I wonder how people do without knowing this function :)
Anyway, happy you learned something useful.
Cheers l'ami ;)

Benjamin

philthewiz
Posts: 12
Joined: Thu Mar 14, 2019 9:25 pm

Re: Conditional Node with Binary Outputs

Post by philthewiz » Thu Feb 13, 2020 2:35 pm

Thank you! It cleared some of my problems :)

momocampo
Posts: 427
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Conditional Node with Binary Outputs

Post by momocampo » Thu Feb 13, 2020 2:57 pm

philthewiz wrote:
Thu Feb 13, 2020 2:35 pm
Thank you! It cleared some of my problems :)
You're welcome ;)
Feel free to ask if you need help.

8-)
Benjamin

Post Reply