Queue Monitor

Use this forum to request features. Maybe you'll get lucky!
emcodem
Posts: 755
Joined: Wed Sep 19, 2018 8:11 am

Re: Queue Monitor

Post by emcodem » Wed Jul 15, 2020 1:24 pm

@taner
please go for the latest version webinterface 1.0.5, i hope the new sorting ability in the active jobs grid now fulfills your standards ;-)

taner
Posts: 151
Joined: Sun Jun 19, 2016 6:36 pm

Re: Queue Monitor

Post by taner » Fri Jul 17, 2020 4:08 pm

Thanks!

sudheersree4u
Posts: 4
Joined: Mon Dec 28, 2020 3:26 am

Re: Queue Monitor

Post by sudheersree4u » Mon Dec 28, 2020 3:29 am

Hi,
How can i Movethe file to top and bottom of my queued files in order to give the priority for the conversion?

momocampo
Posts: 518
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Queue Monitor

Post by momocampo » Mon Dec 28, 2020 10:02 am

Hello Sudheersree4u, welcome to the forum and thanks to use FFAStrans.
You can see here how the prioritis work :
https://www.ffastrans.com/wiki/doku.php ... nd_example
Set the priority of your workflow and all files with higher priority will be processed first.
You can't do that with Webinterface sorry.
hope it helps
B.

emcodem
Posts: 755
Joined: Wed Sep 19, 2018 8:11 am

Re: Queue Monitor

Post by emcodem » Mon Dec 28, 2020 12:40 pm

@Sudheersree4u a little more granular prio management is coming with the next release, stay tuned.

sudheersree4u
Posts: 4
Joined: Mon Dec 28, 2020 3:26 am

Re: Queue Monitor

Post by sudheersree4u » Tue Dec 29, 2020 2:29 am

Hi @momocampo,
Thank you Very Much For your Reply.

my Problem is how to select the file as a priority. i am using Webinterface_1.1.2.1. in that if i click the right click it is showing only browser options , not showing the priority options. here i attached a image for your reference, in that if i would like to give priority for the files which are marked, how can i give the priority using Webinterface_1.1.2.1.

Please explain me the process.

thanking you sir..
Attachments
Capture.JPG
Capture.JPG (260.68 KiB) Viewed 200 times

momocampo
Posts: 518
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Queue Monitor

Post by momocampo » Tue Dec 29, 2020 9:26 am

Hello Sudheersree4u,
You cannot select a priority from the webinterface. You have to set a workflow priority from the FFAStrans gui.
The priorities are possible between workflows, not for files inside the same workflow.
So, if you want your 2 files have the priority on others, you have to create another workflow and set a higher priority than the first workflow.
In this case, when the 2 priority files will process, they will take the place of the others.

Hope you understood.
cheers.
B.
Attachments
priority_wf.jpg
priority_wf.jpg (118.84 KiB) Viewed 194 times

sudheersree4u
Posts: 4
Joined: Mon Dec 28, 2020 3:26 am

Re: Queue Monitor

Post by sudheersree4u » Fri Jan 01, 2021 5:21 pm

@momocampo

Thank you Very Much. I Understood the process.

sudheersree4u
Posts: 4
Joined: Mon Dec 28, 2020 3:26 am

Re: Queue Monitor

Post by sudheersree4u » Fri Jan 01, 2021 6:06 pm

@momocampo
Hi,
I have another doubt, If i dropped the folder in source monitor, i am getting only files in output folder.
But I need the output should contain the same name folder which i dropped in source folder. how can i get it ???

momocampo
Posts: 518
Joined: Thu Jun 08, 2017 12:36 pm
Location: France-Paris

Re: Queue Monitor

Post by momocampo » Fri Jan 01, 2021 7:50 pm

Hello Sudheersree4u and happy new year !!

Very easy to do. You just have to specify the original output folder variable before your destination folder, like that ;
You will have your delivery files into the original folder name.
Cheers ;)

B.
Attachments
output_folder3.png
output_folder3.png (16.94 KiB) Viewed 164 times

Post Reply