Loadness analyses on 0.9.3

Here you can submit bugreports
Post Reply
pandadnap
Posts: 10
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Thu Oct 11, 2018 11:00 am

Hi steinar,

Thanks for your hard work and keep updating the software!
I am having issue on loudness analyses on0.9.3. It simply just not able to generate loudness value. I tried to export the loudness variable to a txt file. The txt containing [] only. I ran the same workflow on 0.9.2.1 and it works fine, with value inside the bracket [].
Attached my test workflow for your reference.

thanks,
Panda
Attachments
variableTEST.7z
(1.44 KiB) Downloaded 2 times

admin
Site Admin
Posts: 1040
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Thu Oct 11, 2018 8:37 pm

You are right! It's broken. Expect a patch very soon. Thanks for the report! :-)

Edit: Patch is ready now for download.

-steinar

pandadnap
Posts: 10
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Fri Oct 12, 2018 8:28 am

Hi steinar,

thanks for quick fix.
Unfortunately, there are discrepancy between the values generated by 0.9.3.1 and 0.9.2.1. The values generated by 0.9.2.1 looks more reasonable to me.
Attached is the values read from 2 version using the same source file.

thanks,
Panda
Attachments
test.7z
(232 Bytes) Downloaded 2 times

admin
Site Admin
Posts: 1040
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Sat Oct 13, 2018 6:12 pm

Are you sure your 0.9.3 settings is not set to "All combined"? Cause that's what you get if it is; the same result on all channels. I just tried both versions and both show the same result on the same file with the same settings.

-steinar

pandadnap
Posts: 10
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Mon Oct 15, 2018 10:36 am

Ah...let me try. Hopefully it's just wrong setting from my side!
Thank you, Steinar!

Post Reply