Loadness analyses on 0.9.3

Here you can submit bugreports
Post Reply
pandadnap
Posts: 13
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Thu Oct 11, 2018 11:00 am

Hi steinar,

Thanks for your hard work and keep updating the software!
I am having issue on loudness analyses on0.9.3. It simply just not able to generate loudness value. I tried to export the loudness variable to a txt file. The txt containing [] only. I ran the same workflow on 0.9.2.1 and it works fine, with value inside the bracket [].
Attached my test workflow for your reference.

thanks,
Panda
Attachments
variableTEST.7z
(1.44 KiB) Downloaded 12 times

admin
Site Admin
Posts: 1101
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Thu Oct 11, 2018 8:37 pm

You are right! It's broken. Expect a patch very soon. Thanks for the report! :-)

Edit: Patch is ready now for download.

-steinar

pandadnap
Posts: 13
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Fri Oct 12, 2018 8:28 am

Hi steinar,

thanks for quick fix.
Unfortunately, there are discrepancy between the values generated by 0.9.3.1 and 0.9.2.1. The values generated by 0.9.2.1 looks more reasonable to me.
Attached is the values read from 2 version using the same source file.

thanks,
Panda
Attachments
test.7z
(232 Bytes) Downloaded 8 times

admin
Site Admin
Posts: 1101
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Sat Oct 13, 2018 6:12 pm

Are you sure your 0.9.3 settings is not set to "All combined"? Cause that's what you get if it is; the same result on all channels. I just tried both versions and both show the same result on the same file with the same settings.

-steinar

pandadnap
Posts: 13
Joined: Thu Jul 27, 2017 7:58 am

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by pandadnap » Mon Oct 15, 2018 10:36 am

Ah...let me try. Hopefully it's just wrong setting from my side!
Thank you, Steinar!

dimwits86
Posts: 9
Joined: Tue Oct 30, 2018 1:29 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by dimwits86 » Thu Nov 01, 2018 10:36 am

Hi Steinar,

Is the loudness analyser broken again? I'm on version 0.9.3.55 and still getting an empty string when using the node :-(

admin
Site Admin
Posts: 1101
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Sat Nov 03, 2018 7:50 pm

Hm, that's strange. The latest "processors.exe" is 0.9.3.44. Can you please confim you have the updated version? It's seem to be working as it should in my tests.

-steinar

dimwits86
Posts: 9
Joined: Tue Oct 30, 2018 1:29 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by dimwits86 » Mon Nov 05, 2018 10:55 am

Ah, yes! It's working now, I was on 0.9.3.43. Thanks, Steinar!

admin
Site Admin
Posts: 1101
Joined: Sat Feb 08, 2014 10:39 pm

Re: Loadness analyses on 0.9.3

Post by admin » Tue Nov 06, 2018 9:58 pm

Great, I was a bit worried my sloppiness reached a new level...

-steinar

Post Reply