Search found 35 matches

by Ghtais
Tue Feb 19, 2019 2:31 pm
Forum: Bug reporting
Topic: DVD processor
Replies: 0
Views: 2

DVD processor

Hi

it seems that there is a bug on the DVD processor concerning the Bitrate. I ask for 8000 kb/s and it gives me 2000 kb/s.
Perhaps I forget something, I don't know.

FFAStran Version 0.9.4.0
Workflow manager 0.9.4.59
workflow processor 0.9.4.35

Best regards
by Ghtais
Thu Jan 31, 2019 9:05 am
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: Avid Quicktime Reference files
Replies: 25
Views: 12277

Re: Avid Quicktime Reference files

Hi Gunther

happy to see that you are on the way to solve your sound issue.
I'am not surprised for windows 10. it always gives a lots of bug in broadcast application. I only use windows 7 (Old school but very strong :-P) for AVID, ADOBE, etc ...
bye
by Ghtais
Wed Jan 30, 2019 5:16 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: Avid Quicktime Reference files
Replies: 25
Views: 12277

Re: Avid Quicktime Reference files

I use last FFtrans version 0.9.4.0 with last patch (but it works with earlier version) in local mode Windows 7 pro 64 bits tested media composer 8.5.5 / 2018.1 / 2018.11 Quicktime 7.76.80.95 Project 1080i50 attached is my h264 setup processor https://nsa40.casimages.com/img/2019/01/30/19013006171088...
by Ghtais
Wed Jan 30, 2019 3:16 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: Avid Quicktime Reference files
Replies: 25
Views: 12277

Re: Avid Quicktime Reference files

I have exactly the same script and it works.
Color must be set to "2" to deal with AVID video.

best
by Ghtais
Wed Jan 30, 2019 1:12 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: Avid Quicktime Reference files
Replies: 25
Views: 12277

Re: Avid Quicktime Reference files

Hi I'am running the same workflow as you describe here in my office and I never had an issue with the sound. Before export my QTref from AVID I replace all audio tracks in my sequence with an audio mixdown stereo (don't check "Mixdown audio track" in the avid export setting). you can try it even if ...
by Ghtais
Wed Jan 30, 2019 9:33 am
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version
Replies: 13
Views: 306

Re: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version

Ok thank you steinar to take time for this problem.
My footage is coming from AVID, YUV 4:2:2 REC 709.
I'am going to try the color conversion.
Bye
by Ghtais
Tue Jan 29, 2019 11:34 am
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version
Replies: 13
Views: 306

Re: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version

Hi steinar

this is my workflow.
bye
by Ghtais
Mon Jan 28, 2019 4:48 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version
Replies: 13
Views: 306

Re: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version

Hi steinar

Perhaps you will find why I have colors issues encoding a QTRef file with AVCintra processor. It seems that the space color is not the right one.
bye
by Ghtais
Wed Jan 23, 2019 2:00 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version
Replies: 13
Views: 306

Re: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version

Ok Steinar I found the issue !!! after trying your suggestion it didn't changed anything but it gave me the idea of looking each parameters of each node of my workflow to see if everything is ok but it was not. The color parameters in the avisynth node (For QTRef) was set to RGB24... I was surprised...
by Ghtais
Tue Jan 22, 2019 4:09 pm
Forum: Usage, tips and tricks
Topic: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version
Replies: 13
Views: 306

Re: speed issue with new 0.9.4 FFAStrans version

Here is some news for this issue I have tried to swap FFmpeg.exe and Qtsource.dll from the old version with no luck. each file reach his maximum encoding speed at 0.9x instead of 1.7x for the 0.9.3. too bad because I love the ETA in the status monitor and the manager to the tray icon ... I will have...